Technologies Added

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon de heer Joris Bisschop
Adres Kapitein Grantstraat 9
Postcode 7821 AP
Plaats Emmen
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Bedrijfsomschrijving:

Productie in lagelonenlanden is voor de maakindustrie lang niet meer zo interessant als het vroeger was. De ‘slimme fabriek’ is in opkomst. Steeds meer bedrijven in de maakindustrie zoeken naar manieren om complexe producten dichtbij huis te bedenken, testen en produceren. Het opzetten van een Smart Factory vraagt echter flinke investeringen en is niet altijd interessant voor één enkele OEM-operatie. Samenwerken is dé oplossing. Op de locatie van de voormalige armaturenfabriek van Philips ontstaat de ‘High Tech Campus Emmen’, waarvan de shared Smart Factory van Technologies Added het hart en de eerste in Nederland is.
Op de High Tech Campus in Emmen biedt Technologies Added een centrale productieomgeving voor een diversiteit aan technologiebedrijven die op zoek zijn naar een duurzame partnership. Partners maken gebruik van de gezamenlijke productiefaciliteit en koppelen hier hun specifieke deelprocessen aan.
Er zijn shared facilities voor IT, inkoop, logistiek en business development. Bedrijven die zich aansluiten bij Technologies Added profiteren van elkaars kennis en netwerken. Het organisatiemodel stimuleert nadrukkelijk samenwerking tussen ontwikkelaars, leveranciers, producenten en kennisinstellingen.