Verzekeringen

De Witte Assurantiën
Contractpartner De Witte Assurantiën kan u als OE-lid veel voordeel opleveren. De Witte mag u namelijk een ledenkorting geven die kan oplopen tot maar liefst 20% op de reguliere verzekeringspremies.
Veiliger = voordeliger
De korting is mogelijk omdat de bedrijventerreinen in Emmen beschikken over het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit keurmerk wordt verleend als wordt aangetoond dat er effectieve maatregelen zijn getroffen die de veiligheid waarborgen. Hierdoor is het risico-technisch gezien een stuk aantrekkelijker om de bedrijven te verzekeren.
Kwalitatief advies
“Een korting mag echter nooit ten koste gaan van de kwaliteit van het advies” vindt Mariële de Wind van De Witte. “Daarom kunt u bij ons rekenen op een gedegen risicoanalyse”, aldus de Emmense, “zodat u niet voor verrassingen komt te staan, omdat iets niet verzekerd blijkt te zijn. Ook betaalt u niet onnodig voor risico’s die u beter zelf kunt dragen.”
MKB en grootzakelijk
Met meer dan 70 medewerkers en vestigingen in Hoogeveen en Assen is De Witte Assurantiën een van de grootste onafhankelijke intermediairs van Noord-Nederland. De Witte is een veelzijdige dienstverlener aan zijn klanten, die vooral afkomstig zijn uit het MKB en de grootzakelijke markt.
Meer weten?
Neem dan contact op met Mariële de Wind via 06 46 11 49 18 of m.dewind@witte.nl.
www.witte.nl

Verzekerings Collectief
Contractspartner Verzekerings Collectief uit Emmen heeft speciaal voor u als OE lid veel voordelen. Doordat we niet gebonden zijn aan één verzekeraar gaan we voor u op zoek naar de verzekeraar en de verzekering  welke het beste bij uw situatie past.
Risico Management
Ons kantoor beschikt over een aantal gecertificeerde risico management deskundigen. Daarbij wordt verder gekeken dan alleen de te verzekeren risico’s. Samen met u wordt gekeken welke risico’s u als ondernemer allemaal loopt.
Verzuim Management
Verzuim is voor veel ondernemers een lastig onderwerp.  Wij beperken ons niet alleen tot het verzekeren van dit risico maar helpen u ook via onze partner (Hondsrug Personeels Management) met het managen van het verzuim.
Op kantoor en op locatie
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bent u ook welkom bij ons kantoor in Emmen, Weerdingerstraat 250.
Contact
Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:
g.smit@vcemmen.nl
www.vcemmen.nl

Meer contractpartners van OE