Accountancy

Alfa Accountants en adviseurs
Alfa is opgericht in 1942 en heeft zich in de loop der jaren doorontwikkeld tot een accountants- en adviesorganisatie met 34 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers. Het kantorennetwerk komt voort uit de ambitie dicht bij de ondernemer te staan en de lokale economie te kennen en te ondersteunen. Alfa weet als geen ander dat het gaat om de ondernemer en de groei van zijn bedrijf. Veranderingen vormen uitdagingen en uitdagingen vormen kansen, Alfa helpt jou graag met het benutten van deze kansen.

De grootse kracht van kleinschaligheid
Wij geloven dat het MKB-ondernemerschap de duurzame motor is van de economie en die motor willen we draaiende houden en krachtiger maken. Daarom hebben we in 2019 een vestiging in Emmen geopend, zodat we nog dichter bij onze klanten staan.

Het beste van twee werelden
We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze landelijke organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht.

Totaalpakket aan diensten
Alfa Accountants en Adviseurs wil de ondernemer en zijn onderneming goed leren kennen om zodoende ondersteuning en adviezen te geven die echt nodig zijn. We kunnen altijd maatwerk leveren want Alfa heeft alle disciplines onder één dak. Of je nu een accountant, fiscaal adviseur of een bedrijfskundige nodig hebt. Of je misschien advies zoekt op het gebied van subsidies, financieringen, fusies en overnames of kennis op het gebied van HRM en salarissen? Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie. Zo krijg je altijd het beste: één adviseur die weet wat er speelt op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent.

Maatschappelijke betrokkenheid
Alfa staat midden in de maatschappij, voelt zich betrokken bij de lokale gemeenschap en zet zich er dan ook graag voor in. Lokaal ondersteunen wij diverse regionale verenigingen en evenementen.

Duurzaam
Wij zijn trots dat Alfa sinds 2014 B-Corp gecertificeerd is. Dit is behaald door te onderscheidend goed te presteren op het gebied van transparantie, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. 

Medewerkersparticipatie
Alfa heeft bijzondere eigenaren: dat zijn namelijk de eigen medewerkers van Alfa. Want bij Alfa kunnen medewerkers via de MEBO (Management and Employee Buy Out) door de aankoop van certificaten mede-eigenaar van Alfa worden. Iedere medewerker met een vast dienstverband en ongeacht welke functie mag deze certificaten aankopen. Die certificaten versterken de saamhorigheid en het ondernemerschap van onze medewerkers.

https://www.alfa.nl/emmen

Meer contractpartners van OE