Sponsorbijeenkomst ‘Veenbrand’ op 17 september

maandag 6 september 2021

Als ambassadeur van ‘Veenbrand’ nodigen we u van harte uit voor een informatieve bijeenkomst op 17 september om 16.00 uur in Hotel Ten Cate, waarbij de plannen voor dit muziektheaterspektakel gepresenteerd worden. De volledige uitnodiging leest u hier.

In de wervelende vertelling ‘Veenbrand’ pakken drie heel verschillende mensen de zeggenschap over hun levens terug en breken uit hun hokjes. De voorstelling nodigt de toeschouwer uit om zich af te vragen: Wat brengt mij van binnen in beweging? Wat is de onderstroom van mijn leven, wat is mijn levensweg? Word ik geleid door drang of dwang? De missie van ‘Veenbrand’ is om deze inspirerende vragen over te dragen aan de brede Nederlandse bevolking en dus ook in Emmen. 
De première van ‘Veenbrand’ is gepland op 12 augustus 2022. Bij succesvolle kaartverkoop verwachten ze minimaal 13 voorstellingen te spelen voor tenminste 10.000 toeschouwers.

Aanmelden voor de bijeenkomst op 17 september kan door een mailtje te sturen naar Sjoek Nutma: sjoek@veenbrandtheater.nl.