Oproep: video’s van jonge medewerkers voor de online Techniekmiddag 2021

maandag 25 januari 2021

De opdracht is heel simpel: pak je telefoon, houd die horizontaal en film! Breng als jongere met een VMBO-achtergrond in de techniek je eigen werk en werkplek in beeld en vertel over wat je doet en welke opleiding je hebt gevolgd. Al die video’s, gewoon gemaakt dus door de jongens en meiden zelf met de smartphone, worden onderdeel van een programma rond de online-Techniekmiddag 2021 op 17 februari. Doelgroep: 1200 VMBO-leerlingen in de regio Emmen Ter Apel.  

Onze oproep aan alle OE-leden in de techniek is ook eenvoudig: laat de jongeren in uw bedrijf (tussen de pakweg 18-20 jaar) zichzelf filmen op de werkvloer en laat ze kort hun verhaal vertellen en de video insturen. Gewoon een korte vlog of opname. Niks gelikte beelden of gladde presentaties, gewoon recht toe recht aan. Ingewikkelder is het niet.  

De inhoud van een video bestaat uit:

Als het lukt zou het ook mooi zijn om enkele beelden mee te sturen van de vlogger, van de jonge medewerker in actie op de werkplek. Dat mogen ook foto’s zijn.

De video’s of vlogs en andere beelden moeten uiterlijk 5 februari binnen zijn bij info@inno-future.nl (grote bestanden via www.wetransfer.com).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Stichting Innofuture, de coördinator van het project, via info@inno-future.nl. 

Partners van dit project zijn Carmel College, Esdal College, Hondsrug College, Drenthe College, RSG Ter Apel, Terra Emmen, Ondernemend Emmen en Sterk Techniek Onderwijs.