Online Ondernemersevent geslaagd

donderdag 25 maart 2021

Gisteravond was het zover: ruim 150 deelnemers konden vanaf 20.00 uur inloggen voor de online editie van het Ondernemersevent Emmen! Drie enthousiaste studenten van de Hogere Hotelschool van NHL Stenden hadden samen met de medewerkers van de Sligro een box vol overheerlijke hapjes en drankjes samengesteld waar alle deelnemers thuis van konden genieten. De avond was gevuld met sprekers, live muziek van de band Justuzzz, een act van cabaretier Wibo Westra, een gevarieerde quiz over Emmen en als eindklapper een optreden van zanger Bouke. Als toegift zong hij, met een verwijzing naar zijn eigen hometown Emmen, het prachtige nummer Green Green Grass of Home van Tom Jones.
We bedanken alle partners en sponsors die deze avond mogelijk hebben gemaakt, maar in het bijzonder de studenten van NHL Stenden voor hun inzet en creativiteit, de medewerkers van de Sligro voor hun gastvrijheid en uitstekende begeleiding, en last but not least Dorgelo Audio Service die letterlijk en figuurlijk alles uit de kast hebben gehaald om deze avond tot een succes te maken!
Kon u er niet bij zijn gisteravond of wilt u de optredens nog eens terugzien? U kunt het event terugkijken via https://dorgelo.com/ondernemers-event