OE-Lunchbox bij NetWerk Emmen

dinsdag 11 april 2023

Ondernemend Emmen organiseert een aantal keren per jaar de ‘OE-Lunchbox’.
De OE-Lunchbox is een combinatie van een bedrijfsbezoek aan één van de leden van Ondernemend Emmen, in combinatie met een lekker verzorgde lunch.

Dinsdag 4 april jl. was het de beurt aan NetWerk Emmen om de OE-Lunchbox te verzorgen in AT7. Dit is het bedrijfsverzamelgebouw aan de Abel Tasmanstraat in Emmen, waar EMCO-Groep en Menso samenwerken onder de vlag AT7. Een onderdeel van deze samenwerking is NetWerk Emmen.

Tijdens de OE-Lunchbox werden de aanwezige leden meegenomen in het verhaal van de oprichting en doorontwikkeling van NetWerk Emmen. Het doel van NetWerk is om samen met de aangesloten partners op een duurzame manier invulling te geven aan sociaal ondernemerschap in Emmen. Tenminste 15 werkzoekenden die moeilijk aan een baan kunnen komen, worden aan een duurzame baan geholpen. Het werk bestaat uit het verzamelen, scheiden en op termijn laten hergebruiken van zwerfafval. Kortom, een baan van grote waarde!

Een deel van de aanwezigen (Foto: Hansman Fotografeert)


Uit handen van Herman HG Idema ontvingen de medewerkers van NetWerk Emmen als waardering voor hun inzet een mooi paaspakket. Herman is directeur – bestuurder van Ondernemend Emmen B.V. én één van de vier trotse Ambassadeurs van NetWerk Emmen.

Wil je meer weten over NetWerk Emmen, of weten hoe jij een bijdrage aan dit mooie project kan leveren? Neem dan vooral contact op via 0800 – 1801 of info@menso-emmen.nl

Klik hier voor een informatieve animatie van NetWerk Emmen

Medewerker Sievert Wapsenkamp aan het woord

Foto boven: Hansman Fotografeert, alle medewerkers van NetWerk Emmen