OE-lid stelt zich voor: Yspeert advocaten

donderdag 15 april 2021

Even voorstellen
Yspeert is een advocatenkantoor gericht op de zakelijke markt. Met een eigen visie op dienstverlening zijn wij onderscheidend in de advocatuur. Wij zijn een zakelijk dienstverlener gericht op een duurzame relatie waarin we continu onze toegevoegde waarde willen laten zien. We ontwikkelen samen met onze cliënten een werkwijze van dossiergericht denken naar procesgericht denken. Dat doen we door niet alleen de juridische vraag te beantwoorden, maar ook oog te hebben voor de structurele oplossing. Wij stellen ons de vraag: hoe is uw organisatie voortaan in staat om het probleem te voorkomen en op te lossen? Risicobeheersing en kostenbeheersing staan bij ons voorop. Wij gaan ervan uit dat onze cliënten – net als wij – streven naar een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvoering.

Yspeert heeft vestigingen in heel Noord-Nederland. Met ruim 30 specialisten verdeeld over deze vestigingen behoren wij tot één van de groteren advocatenkantoor in Noord-Nederland. Met vestigingen in de regio en advocaten die zich in de netwerken begeven dichtbij onze cliënten en relaties, onderhouden wij nauwe en persoonlijke contacten met onze cliënten. Cliënten kunnen de advocaten direct mobiel bereiken en zijn gemakkelijk aanspreekbaar.

Yspeert levert full service juridische dienstverlening aan overheden, instellingen en ondernemingen. We hebben een duidelijke visie die gericht is op kwalitatief hoog­waardige bedrijfsvoering, risicobeheersing en kostenbesparing. We helpen u ook graag met het stroomlijnen van juridische processen en juridische kwaliteitszorg. Al onze advocaten hebben, naast brede juridische kennis, specialistische kennis op een of twee rechtsgebieden. Wij bieden meer dan de gebruikelijke full service juridische dienst­verlening, die u van een advocatenkantoor gewend bent. Wij benaderen problemen vanuit verschillende invalshoeken en benoemen de diverse juridische kansen en bedreigingen. We zijn er niet op gericht ons punt te maken, maar bieden graag een oplossing.

Yspeert als contractpartner
Ondernemend Emmen en Yspeert hebben de samenwerking gezocht door middel van contractpartnerschap. De leden van Ondernemend Emmen kunnen snel en laagdrempelig contact zoeken met Yspeert. Daarnaast wil Yspeert haar kennis delen met delen om zo iets extra’s toe te voegen het mooie netwerk van Ondernemend Emmen. Op dit moment worden er maandelijks juridische thema’s belicht tijdens een ‘Koffiebreak’. Alle leden kunnen kosteloos aanhaken. Daarnaast verzorgt Yspeert regelmatig Academies waar ook de leden van Ondernemend Emmen – wederom kosteloos – zich voor kunnen aanmelden. Zo wil Yspeert een sterke partner voor bedrijven in de regio zijn.

Advocaten in de regio Emmen
In de netwerken in de regio Emmen kunt u verschillende advocaten van Yspeert tegen komen. Van onze vestiging in Emmen zijn dit onder andere mr. Kristien Croezen en mr. Ronald Klarus. Kristien is advocaat arbeidsrecht en gezondheidsrecht. Ronald is advocaat/curator ondernemingsrecht en insolventierecht. Ronald is tevens partner van Yspeert.

Heeft u behoefte om even te sparren? Of wilt u een afspraak? Bel of mail gerust met Ronald Klarus (06 – 54 366 723, r.klarus@yspeert.nl) of met Kristien Croezen (06 – 54 634 049, k.croezen@yspeert.nl).

Meer informatie over Yspeert vindt u op: www.yspeert.nl