OE-lid stelt zich voor: X-Interactive

donderdag 14 januari 2021

Al meer dan 20 jaar helpen wij, van X-Interactive, bedrijven en organisaties excelleren in een digitale wereld. Dat doen we door middel van online maatwerk oplossingen die precies werken zoals het zou moeten. Wij durven wel te zeggen dat wij, samen met onze klanten, de meest effectieve oplossingen bedenken.
Inmiddels zijn wij gegroeid tot één van de grootste bureaus in het noorden. Mede door deze groei hebben we dit jaar ons nieuwe kantoor betrokken aan de Hooggoorns 24.
Onze specialisatie ligt bij het ontwikkelen van e-commerce en maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan het bouwen van webshops, automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld orderverwerking, planning, etc.), het bouwen van mijn-omgevingen (intranetten) en het bouwen van websites.
De rode draad door onze projecten is dat deze allemaal bijdragen aan de groei van onze klanten. Bijvoorbeeld door het vergroten van de (online) verkoop, het beter inzetten van de beschikbare capaciteit binnen de organisatie, het besparen in personeelskosten, het beter bedienen van hun klanten, etcetera. Alles om onze klanten op voorsprong te zetten.
Wij zijn trots op al onze klanten maar noemen graag de volgende voorbeelden: DPD, Bewerent, Schoonex, De Zonnebloem, DWC Print, Kremer Zand & Grind, Woninglabel.nl, FC Emmen, Beroepsvereniging voor Public Affairs, Dutch Tech Zone.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn? Bel of mail ons en we denken graag met je mee!
X-Interactive
Hooggoorns 24, Emmen
0591 319123
info@x-interactive.nl

(foto: Guido Hansman)