OE-lid stelt zich voor: Wortmann Milieutechniek

woensdag 2 maart 2022

Wortmann Milieutechniek
Wortmann Milieutechniek levert flexibele oplossingen voor afvalpersen. Ze verkopen, verhuren, onderhouden en reviseren afvalpersen, balenpersen en afvalscheidingsinstallaties. Met 25 jaar ervaring staan ze bekend om de inzet van hun ijzersterke team van technici. Hun uitgebreide assortiment bestaat uit alle types afvalpersen, allemaal specifiek ontworpen voor een bepaalde fractie en/of hoeveelheid.

Circulaire economie
In de revisie-afdeling in Emmen worden gebruikte afvalpersen geheel gereviseerd, gestraald en gespoten onder dezelfde garantievoorwaarden als die voor nieuw geleverde persen gelden. Hierdoor kunnen machines van soms wel 20 jaar oud nog zo’n 10 tot 15 jaar langer mee. In deze video ziet u hoe dat gaat: Wortmann Milieutechniek – Bijdragen aan de circulaire economie – YouTube

Nieuwe locatie
In onderstaande video, gemaakt ter ere van de verhuizing naar een nieuwe locatie in december 2020, krijgt u een goede indruk van het bedrijf:
Wortmann Milieutechniek gaat verhuizen! – YouTube
Op dit moment wordt gewerkt aan een eigen productiehal in de Charles Darwinstraat.

Jonge Ondernemersprijs 2021
Samen met 80 andere ondernemers zat Max Wortmann in de race voor de Jonge Ondernemersprijs 2021. De jury kijkt daarbij met name naar innovatiekracht, schaalbaarheid, financiële continuïteit, duurzaam ondernemerschap en strategische visie. Na het opnemen van een videopitch, deelname aan een SharkTank sessie en een bedrijfsbezoek mag Wortmann zich de winnaar noemen van de Jonge Ondernemersprijs 2021. Bekijk hier de videopitch van Max Wortmann:
Pitch Max Wortmann – Wortmann Milieutechniek BV – Jonge Ondernemersprijs 2021 – YouTube

Wortmann Milieutechniek
Karel Doormanstraat 1
7825 VS Emmen
0591 658 050
info@wortmann.nl
www.wortmann.nl