OE-lid stelt zich voor: Vos Prodect Innovations

vrijdag 28 januari 2022

Deze keer in de serie ‘OE-lid stelt zich voor’: Vos Prodect Innovations, een grote internationale speler op het gebied van windmolens en onderzeese bekabelingsystemen.

Vos Prodect Innovations (VPI)
VPI is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een gevestigde naam als marktexpert in het leveren van kabelbeschermingssystemen. Haar kernactiviteiten bestaan uit het engineeren en leveren van kabel Hang-Off Systemen en andere industrie-gerelateerde offshore oplossingen voor Kabelfabrikanten-, installateurs en projectontwikkelaars.

Offshore-industrie oplossingen
Over de jaren heen heeft VPI uitgebreide kennis opgedaan in het ontwerpen van accessoires voor onderzeese kabelinstallaties. Sinds 2015 is VPI ook actief in de productie van kabelsystemen voor windmolens op zee, genaamd Hang-Off Systems. VPI werkt voornamelijk samen met kabelproductie- en installatiebedrijven, zoals bijvoorbeeld de Twentsche Kabelfabriek in Lochem en andere internationale partijen in de offshore-industrie. Onder leiding van Marc Derks, die zijn intreden deed in 2018 in Klazienaveen, is VPI verder uitgegroeid tot een competitieve onderneming, dat op dit moment met de grote internationale bedrijven samen werkt.
Marc Derks: ‘’We hebben bijzonder veel kennis in het werken met verschillende materialen en productiemethoden, om uiteindelijk de beste systemen te kunnen leveren. Wij zijn een ‘One-Stop-Shop’ dat drijft op haar jarenlange ervaring in de offshore-industrie. ‘’

‘Prodect’-segment
U bent misschien geïntrigeerd door de oorsprong van de bedrijfsnaam, met name het ‘Prodect’-segment, dat eigenlijk een acroniem is voor ‘Professional, Design, Engineering, Consultancy & Trade’. Deze originele karakteristieken en kernwaarden worden geïmplementeerd in elk project waar we aan werken. Met elk project streven we er voortdurend naar om ons onderzeese productassortiment te verbeteren door te innoveren, wat helpt bij het verder uitbreiden van onze kennis binnen de industrie. Dit stelt ons in staat om de juiste en meest kosteneffectieve oplossing voor elk project te specificeren.

Virtuele ervaring
Bent u geïnteresseerd geraakt in de activiteiten die VPI onderneemt? Neem snel een kijkje en krijg een virtuele ervaring van Vos Prodect Innovations. Heeft u hierna nog niet genoeg gekregen? Onderaan dit bericht vindt uw onze contact gegevens en vermelden wij onze website.

Contactgegevens
VOS PRODECT INNOVATIONS B.V.
Heemst 1
NL 7892 AL Klazienaveen
T +31 (0)591 31 56 00
E info@vos-prodect.com
Website: https://www.vos-prodect.com