OE-lid stelt zich voor: Ruber Acia Subsidieadvies

woensdag 12 mei 2021
Ruber Acia Subsidieadvies

Kantoren Emmen en Roden
Met een enthousiast team van negen professionals zijn wij vanuit onze vestigingen in Emmen en Roden dagelijks bezig om de subsidiekansen voor onze klanten optimaal te benutten. Denk hierbij aan investeringen en projecten rond thema’s als energie, innovatie, duurzaamheid, personeel, (software)ontwikkeling en internationaal ondernemen zijn er aantrekkelijke subsidiemogelijkheden.
Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers met hele goede ideeën en producten. Met onze expertise kunnen wij hen helpen (verder) te innoveren. Daarmee dragen ook wij ons steentje bij aan vernieuwing, verduurzaming en werkgelegenheid in het Noorden. Ruber Acia zet voor u de rode draad uit in het subsidielandschap: we inventariseren subsidiekansen, formuleren de subsidieaanvraag en begeleiden na toekenning tot en met de verantwoording bij oplevering.

Subsidie misgelopen?
Haalt uw bedrijf niet de subsidie(s) binnen waar u recht op heeft en is er het gevoel dat uw bedrijf subsidie misloopt? En wilt u niet weten wat u heeft gemist, maar welke kansen er nu zijn en vooral gaan komen? Ruber Acia zoekt dat graag voor u uit en blijft u daarover op de hoogte houden. Uiteraard op basis van no-cure-no-pay.

Stimuleren en groei
U moet concurrerend blijven om uw nationale en/of internationale marktpositie te kunnen behouden. Tegelijk vragen allerlei maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de toenemende vergrijzing, de overgang naar schone energie, toepassingen op het gebied van IoT en Corona-invloeden om creatieve oplossingen. Daarvoor hebben we nieuwe producten, software, slimme productieketens en nieuwe vaardigheden nodig. Mocht uw onderneming of project aansluiten op de doelstellingen van de desbetreffende topsector dan is de kans groot dat u subsidie kan ontvangen.

Wat te doen?
Wij ontzorgen u van A tot Z tijdens het subsidietraject. Als eerste brengen wij uw huidige en toekomstige subsidiemogelijkheden in beeld. Hierdoor ontstaan vaak nieuwe inzichten en kunt u tijdig op de subsidiekansen inspelen. Vervolgens verzorgen wij het subsidieaanvraagtraject op basis van no-cure, no-pay. Dankzij de gestructureerde aanpak vergroten wij de subsidiekansen voor uw organisatie aanzienlijk. Daarbij verzorgen wij de vaststelling, waardoor een succesvolle afronding ook kan worden gerealiseerd.

Contact
Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u hiervoor gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak om elkaar beter te leren kennen en een eerste inschatting te maken van uw subsidiekansen.
www.ruberacia.nl

Kantoor Emmen
Bert Zigterman
06 55 12 35 15
b.zigterman@ruberacia.nl
Boslaan 3
7811 GJ Emmen

Kantoor Roden
Harold Helmus
06 17 38 50 06
h.helmus@ruberacia.nl
Exportweg 9
9301 ZV Roden