OE-lid stelt zich voor: LBS Conveyor Belts

maandag 16 januari 2023

Together we create!

We zijn een jong en dynamisch bedrijf met een familiaire cultuur. Sinds de oprichting in 1993 hebben we samen met onze klanten vele successen behaald en een reeks aan hoogwaardige producten gecreëerd. We ontwikkelen unieke op maat gemaakte kunststof & rubber transportbanden met ons innovatief machinepark. Transportbanden die meermaals bijdragen aan betrouwbare en veilige machines en productieprocessen die de eisen van morgen aankunnen.

Daarbij ligt de focus op toepassingen binnen de industrieën van recycling, agro en food. Binnen deze sectoren leveren we aan machinefabrieken, eindgebruikers en servicebedrijven. Dit doen we met inzet van onze kwaliteit, kennis, co-creatie en innovatie om de beste transportbanden te leveren die bijdragen aan duurzame en veilige producten voor hun klanten.

De ontwikkeling van de transportband heeft net als de productiebedrijven niet stilgestaan. De technische complexiteit van machines en materialen is het laatste decennium zo hard toegenomen, dat het selecteren van de juiste transportband steeds uitdagender is geworden.

Hoe weet je wat het beste is en welke mogelijkheden zijn er allemaal?
In een professioneel productieproces kunnen de kleinste details een groot verschil maken voor de productiviteit. Hoe selecteer je de optimale transportband die past bij jouw productieproces?

Een transportband voor recycling heeft hele andere eisen dan die voor levensmiddelen, dat is logisch. Voor LBS is iedere transportband anders, omdat ieder productieproces anders is. Daarom vinden we het belangrijk om ons te verdiepen in de situatie van onze kanten. Alleen samen met onze klanten kunnen we de best mogelijke transportband creëren.

Onze specialisten kennen de technische complexiteit van transportbanden. Ze combineren hun kennis en ervaring over toepassingen in uiteenlopende branches. Ze denken graag met de klant mee, ook als de oplossing volstrekt nieuw is. Met een sterke focus op specifieke details van een specifiek productieproces zoeken ze naar een best mogelijke oplossing. Zo creëren we samen met de klant de optimale transportband die het verschil maakt voor de productprestaties.

LBS Conveyor Belts is gevestigd in Emmen aan de Phileas Foggstraat 48.
Meer informatie op https://www.lbs.cc