OE-lid stelt zich voor: JenS Security

vrijdag 20 mei 2022

Even voorstellen
JenS Security is voortgekomen uit de voormalige beveiligingsorganisatie Janssen en Schalen beveiliging uit Hoogeveen. Per 1 juni 2011 is JenS Security samengegaan met het voormalige O&K beveiliging uit Emmen en later is daar Interguard aan toegevoegd. Door deze samengang is er een omvangrijke en professionele beveiligingsorganisatie ontstaan welke inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste particuliere beveiligingsorganisaties van Noord Nederland. Vandaag de dag telt onze organisatie 160 medewerkers, 2.500 klanten en 5 vestigingen. De hoofdvestiging bevindt zich in Emmen (Nieuw Amsterdamsestraat 40) en de nevenvestigingen in Assen, Hoogeveen, Coevorden en Beilen.

Visie op beveiliging
JenS Security heeft in de markt bewezen een betrokken, betrouwbare en proactieve beveiligingspartner te zijn. Kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel en de efficiëntie en effectiviteit van de dienstverlening wordt continu gemeten en geoptimaliseerd. Met onze missie: “Veiligheid voor alles” wordt de proactieve houding kracht bijgezet en word er samen met de klant verdere invulling gegeven aan het beveiligingsvraagstuk.
JenS Security kenmerkt zich door haar korte communicatielijnen en de jarenlange operationele kennis van complexe beveiligingssituaties. JenS Security investeert voortdurend in het opleiden en ontwikkelen van de medewerkers waardoor gezorgd wordt voor een correcte en representatieve handelswijze.


Dienstverlening

De diensten die JenS Security kan verzorgen zijn onder andere de volgende:

Objectbeveiliging
Evenementen- en beursbeveiliging
Mobiele surveillance
Collectieve Beveiliging Industrieterreinen
Advisering techniekbeveiliging (o.a. cameratoezicht)
Recreatie- en Horecabeveiliging
Winkelbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Receptiediensten

Contact
JenS Security
Nieuw Amsterdamsestraat 40, Emmen
Marcel Ebelties
marcelebelties@jenssecurity.nl