OE-lid stelt zich voor: Hansman Fotografeert

donderdag 14 december 2023

Met plezier stel ik mijzelf voor in deze serie. Ik ben Guido Hansman, eigenaar van Hansman Fotografeert in Emmen, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, -video en meer. Als enthousiast lid van Ondernemend Emmen, waar ik al jaren lid van ben, waardeer ik de vele mogelijkheden om te netwerken en kennis op te doen.

Bij Hansman Fotografeert draait alles om het vastleggen van jouw bedrijf vanuit het juiste perspectief. Wat is het doel van de foto’s? Is 360 gradenfotografie of film wellicht een betere optie? Daarom besteden we veel aandacht aan het uitvragen van jouw wensen, zodat de beelden niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan jouw doelen. Ik combineer vaak beelden vanaf de grond met droneshots om een compleet beeld te scheppen. Ons motto is: fotografie met meer perspectief! Daarbij begint alles met het perspectief van de klant.

Of je nu een nieuwe website lanceert, een nieuw pand betrekt, nieuwe producten introduceert, of oude foto’s hebt die aan een update toe zijn, bij ons kan je aankloppen voor succesvolle bedrijfsfotografie.
Ondernemend Emmen, bedankt voor de kans om mijn bedrijf hier te presenteren. We werken al langere tijd samen, en ik kijk ernaar uit om dat in 2024 voort te zetten.

Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken, neem gerust contact op. Samen creƫren we beelden die spreken!

Met vriendelijke groet, Guido Hansman

Hansman Fotografeert, Emmen
Tel. 06 20 35 16 65
www.hansmanfotografeert.nl