OE-lid stelt zich voor: Goeree Stralen & Coaten B.V.

dinsdag 29 november 2022

Altijd een stralend resultaat
In het naastgelegen pand van Goeree Autoschade B.V. in Klazienaveen is sinds 2016 Goeree Stralen & Coaten gevestigd. We staan bekend om onze laagdrempelige aanpak, korte lijnen, snelle levering en natuurlijk een stralend resultaat! Bij ons ben je aan het juiste adres voor het stralen en coaten van diverse hout- en metaalsoorten. Door het hout of metaal eerst te stralen verwijderen we verontreinigingen zoals roest en verf. Bovendien wordt er een ondergrond gecreëerd voor het aanbrengen van één van onze coatings voor een langdurige bescherming. We coaten verschillende soorten natlakken, zowel chemisch als industrieel.

Technieken
Goeree Stralen & Coaten maakt gebruik van verschillende technieken om uw voorwerpen te behandelen: coaten, gritstralen en glasparelstralen.
Door middel van coaten krijgt een oppervlak een beschermingslaag en het geeft uw voorwerp een mooie gelijkmatige kleur.
Gritstralen is een behandeling waarbij er met perslucht gritkorrels tegen voorwerpen worden geblazen. Door de hoge kracht worden verfresten en roest eenvoudig verwijderd. Dit kan op bijvoorbeeld aluminium, staal, RVS, glas, graniet en hout.
Geen verkleuringen of randen meer op uw non-ferro materiaal? Kies dan voor glasparelstralen. Door middel van deze behandeling wordt een roestwerende laag gecreëerd zonder oneffenheden. Bij RVS kan het glasparelstralen als eindbehandeling worden gebruikt. Vuil en vet hecht zich niet meer en het kan goed worden schoongemaakt.

Sterke punten
Goeree Stralen & Coaten staat voor:
– Afspraak is afspraak
– Kwaliteit
– Korte lijnen
– Laagdrempelig
– Snelle levering
– Flexibel
– Betrouwbare partner

Interesse? Neem gerust contact met ons op!
Goeree Stralen & Coaten B.V.
Industriestraat 4
7891 GV Klazienaveen
info@goereestralenencoaten.nl

Meer info op www.goereestralenencoaten.nl