OE-lid stelt zich voor: Century

dinsdag 6 juni 2023

Century Autogroep
Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.  
Als toonaangevende speler in de regio willen we de verwachting van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen. Wij werken vernieuwend en bieden onze klanten totale mobiliteitsoplossingen. Wij zijn onderscheidend in de markt door in te spelen op de laatste ontwikkelingen, maar ook als professionele organisatie is onze interne operatie natuurlijk duurzaam.
 Alle medewerkers binnen het bedrijf zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Door goed te luisteren en zich in iedere klant te verplaatsen, streven zij ernaar net even iets meer te doen dan nodig is. Dit is waarom een klant zich aan Century Autogroep bindt. Waarom een klant het bedrijf met een hoge klantwaardering beloont. Het bedrijf al sinds 1932 een begrip is.

Century Emmen
In Emmen zijn wij gevestigd met de merken Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, Skoda en SEAT. Ook hebben we een verhuur-, schade-, magazijn- en werkplaatsafdeling in het pand aanwezig. Kortgeleden hebben ook de overname van Cas-Gea autoschade hieraan mogen toevoegen, welke verdergaat onder de naam Century CAS schadeherstel. 
Daarnaast hebben wij altijd +/- 400 occasions op voorraad en hebben we ongeveer 1100 huur en shortlease voertuigen in onze vloot. Deze laatstgenoemden zijn te verhuren vanaf 1 dag tot 24 maanden, van een goedkope kleine auto tot een luxe Audi of een verhuis/bestelbus. 
Wij bieden maatwerk aan in mobiliteit en denken mee met de klant. Zo zijn er naast het aanschaffen of huren van een auto ook opties om via ons te leasen, financieren en te verzekeren. Samengevat kunnen wij ontzorgen op het gebied van mobiliteit van a tot z. 

Onze strategie van 2020 – 2025
Het is ons doel om als het meest vooruitstrevende mobiliteitsbedrijf van Noord-Nederland gezien te worden door onze stakeholders. Het beleidskader is ontwikkeld aan de hand van onze drie klantbeloftes: totaaloplosser, onderscheidend en professioneel. Dit doen wij door constant in te spelen op de wensen vanuit de klant, maar daarnaast ook te anticiperen op veranderingen in de markt.

Century Autogroep
Nijbracht 10
7821 CA Emmen
Tel. 0591 618 464
www.century.nl