OE-lid stelt zich voor: Bidfood

dinsdag 29 maart 2022

Dit is Bidfood
Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. Met een overzichtelijke, gemakkelijke webshop als dé plek voor bestellingen en inspiratie omtrent de horeca zaak. We helpen onze klanten door de wereld van food dichtbij te brengen. Bidfood heeft een groot assortiment met meer dan 50.000 producten. We bieden A merken en kwalitatieve eigen merken, en de scherpste acties. Daarnaast hebben wij onze eigen Foodyards waar wij kooksessies houden om onze klanten te inspireren.

Ontstaan
De eerste bouwstenen voor Bidfood werden in de jaren veertig van de vorige eeuw gelegd. Onze grondleggers (van Kok-Ede tot Deli XL) hebben er sindsdien alles aan gedaan om de grote foodwereld bereikbaar te maken. Onvermoeibaar hebben zij mensen en middelen samengebracht.
Door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten konden we uitgroeien tot de grootste online marktplaats in foodservice. Vandaag de dag telt onze organisatie 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtauto’s, 25.000 verschillende klanten en 17 vestigingen door heel Nederland. In 2007 werd ons bedrijf onderdeel van internationaal foodservicebedrijf Bidfood. Met alle voordelen voor onze klanten, want alles is verkrijgbaar. Onze Bidfood-zusterbedrijven zijn verspreid over 30 landen en verschillende continenten. Door nauw met hen samen te werken kunnen wij onze producten wereldwijd direct bij de bron inkopen. Op transparante en duurzame wijze.

Bidfood Emmen
Vanuit onze vestiging Emmen leveren wij aan klanten in Groningen (Kanaalstreek), het grootste gedeelte van Midden-, Zuidoost- en Zuidwest-Drenthe alsmede de kop van Overijssel. Met 13 vrachtwagens en een bus leveren wij aan een groot scala van horeca bedrijven, scholen, instellingen en het bedrijfsleven. Dit doen wij in totaal met circa 60 personen. We zijn al 25 jaar gevestigd aan de James Cookstraat 14 in Emmen.

www.bidfood.nl