Nieuws van OE-lid: onderhoud kan door met Sommer Schilderwerken

maandag 11 mei 2020

Ondanks dat het voor vele ondernemers een spannende tijd is vanwege alle maatregelen rondom Corona heeft Sommer Schilderwerken bv door kunnen werken. Door de vele vertrouwde contacten met verschillende opdrachtgevers is er gekeken wat er wel kan of eventueel eerder of later moet worden uitgevoerd. Dagelijks zijn we met meer dan 40 ervaren vakmensen in Noord-Nederland actief om het onderhoud van kantoor- en bedrijfspanden, zorg-, huur- en particuliere woningen of voor VVE’s en vele andere vastgoedeigenaren en organisaties op peil te brengen en te onderhouden. We zijn naast glas- en schilderwerken er ook voor verduurzamingsvraagstukken waarin we kunnen adviseren en uiteraard realiseren. Met bijvoorbeeld kennis op energetische, circulaire, biobased en zelfs stralingswerende verfproducten en de nodige bouwkundige en technische oplossingen kunnen we op al uw duurzame doelstellingen antwoord geven.
Als blijk van waardering voor onze opdrachtgevers en het mooie vak van schilder hebben we een flitsend filmpje gemaakt. Hou ons Youtube-kanaal in de gaten, want er gaan meer volgen dit jaar!

Voor de leden van Ondernemend Emmen willen we ook graag wat betekenen. Neem contact op via de website, per mail of telefoon en laat in de aanvraag weten dat je lid bent van Ondernemend Emmen. Dan maken we graag een passende aanbieding voor al uw onderhoudswerkzaamheden!
www.sommerschilderwerken.nl

(foto: Sommer Schilderwerken)