HRM Netwerk over vitaliteit op de werkvloer

vrijdag 23 september 2022

Het was een heldere en herkenbare presentatie die Debbie Ruiter van Lampe Vitaal verzorgde op donderdag 22 september tijdens een interactieve bijeenkomst van ons HRM Netwerk. In het kader van goed werkgeverschap en het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers vertelde zij meer over het belang van aandacht voor de fysieke conditie van werknemers (die overigens nauw samenhangt met hun mentale conditie). Welke mogelijkheden zijn er om hier op de werkvloer mee aan de slag te gaan en hoe pak je dat nou aan zonder het ‘top-down’ aan de medewerkers op te leggen? Lampe Vitaal kan hierin adviseren, begeleiden en maatwerk leveren.
Het onderwerp leidde tot interessante verhalen uit de praktijk en het uitwisselen van vragen en onzekerheden. We hopen dat het alle aanwezigen geïnspireerd heeft om eens te kijken wat zij zelf in hun bedrijf of organisatie kunnen doen om met elkaar aandacht te hebben voor vitaliteit.

U kunt hier de presentatie van Debbie Ruiter bekijken.

De volgende bijeenkomst van ons HRM Netwerk is op donderdag 24 november 2022. Het onderwerp is dan financiële problemen bij werknemers.

(afbeelding: RIVM)