HLB Nannen Accountants en Adviseurs viert 80-jarig jubileum en is fit voor de toekomst

dinsdag 25 juli 2023

Dit jaar viert HLB Nannen haar 80-jarig jubileum. Het accountants- en advieskantoor werd in december 1942 in Emmen opgericht door de heer E. Nannen en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend en gewaardeerd kantoor met vestigingen in Emmen en sinds 1985 ook in Groningen.

“Het is een geweldige mijlpaal om ons 80-jarig jubileum te vieren,” aldus Bert Nannen. Bert is zoon van de oprichter en is met Johan Bodde al jaren partner in het kantoor. “We zijn ontzettend trots op wat we in de afgelopen 80 jaar hebben bereikt. Het team is geweldig en we zijn fit voor de toekomst. We willen graag onze medewerkers en klanten bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit en we hopen nog vele jaren met hen samen te werken.”

HLB Nannen staat bekend om zijn persoonlijke benadering en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Het bedrijf heeft een sterke focus op het ondersteunen van kleine en middelgrote ondernemingen en heeft in de afgelopen 80 jaar veel kennis en expertise opgebouwd in verschillende sectoren. Via het HLB International netwerk kunnen klanten ook over de grens worden bediend in meer dan 150 landen.

Het jubileumjaar zal worden gevierd met diverse activiteiten voor de medewerkers. En uiteraard zal dit ook aan klanten en relaties van HLB Nannen niet ongemerkt voorbij gaan.

HLB Nannen kijkt uit naar een feestelijk jubileumjaar en naar het blijven leveren van hoogwaardige dienstverlening aan haar klanten in de komende jaren.