Goed bezocht HRM Netwerk: ‘Onboarding, hoe doe je dat?’

donderdag 21 september 2023

Op 21 september ontvingen we zo’n 30 betrokken leden voor de presentatie van Martijn Pot over onboarding. Dit onderwerp vormde een logisch vervolg op de vorige bijeenkomst van ons HRM Netwerk over recruitment. Want… je hebt die nieuwe medewerker aangenomen, en dan?
Een effectief onboarding-traject is essentieel om nieuwe medewerkers een goede start te geven en hen te helpen zich snel aan te passen en productief te worden binnen het bedrijf. Martijn nam ons mee langs voorbeelden van een goed welkomstprogramma, trainingsprogramma’s, doelstellingen en verwachtingen die je van elkaar hebt. En natuurlijk de juiste planning van het onboarding-traject.

De volgende bijeenkomst van ons HRM Netwerk is op donderdag 23 november en heeft als thema ‘Autisme en werk gaan prima samen!’. Gastspreker is dan Frederik Boven, die ons bijpraat over werknemers met autisme. Hij geeft daarbij voorbeelden uit de praktijk. Waarom kunnen werknemers met autisme juist een verrijking zijn? Welke aanpassingen kunnen helpen om hen goed te laten functioneren? Welke organisaties kunnen hierbij ondersteuning bieden?
Aanmelden kan nu al hier.