Dit schooljaar van start met Hallo Stage

donderdag 10 september 2020

Dit schooljaar gaan we echt van start met het gebruik van de app Hallo Stage! Met Hallo Stage solliciteert u als bedrijf naar een geschikte stagiair met behulp van een pakkende presentatievideo. Studenten uploaden ook video’s waarin ze laten weten wie ze zijn en wat ze doen, en kiezen uit de video’s van bedrijven de stageplek die bij hen past. Krijgt uw bedrijf een like? Dan wordt het profiel van de student (alleen) voor u zichtbaar. Geeft u de student een like terug, dan is er een match: jullie ontvangen elkaars contactgegevens en een echte kennismaking kan worden georganiseerd.

De eerste studenten hebben hun presentatievideo al geüpload. Om de studenten enthousiast te houden is het nu belangrijk dat er nog meer video’s van bedrijven zichtbaar zijn in de app. Een account aanmaken en een stagevacature met video plaatsen kan in vijf eenvoudige stappen:
1. Ga naar www.hallostage.nl
2. Klik op ‘Aanmelden bedrijven’
3. Vul naam en e-mailadres van uw bedrijf in
4. Log in met het wachtwoord dat u per e-mail ontvangt
5. Vul onder ‘mijn gegevens’ uw profiel aan en plaats uw video!   

Lees ook onze flyer voor meer informatie.
Inspiratie nodig? Bekijk dan de promovideo: https://www.youtube.com/watch?v=icD80IwYptw&t=26s

Tip: op 19 oktober organiseert de gemeente Emmen een workshop ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’. Aanmelden kan via economie@emmen.nl. Na deze workshop maakt u in een handomdraai een video voor Hallo Stage en een video voor de digitale Open Bedrijvendag op 7 november.

Veel succes!