Bericht van OE-contractpartner PM Energie

maandag 7 december 2020

Heeft u nog geen energiecontract voor volgend jaar?
Veel ondernemers hebben het nog op hun to-do-list staan. Dit is een uitermate goed moment om aan te sluiten bij het collectief wat wij samen met tientallen andere verenigingen voor u mogelijk maken! Naast dat u via het collectief kunt besparen op uw energiekosten, scheelt het u ook jaarlijks wat stress en tijd in de laatste maand(en). Een paar ondernemers -met stuk voor stuk een paar miljoen kWh elektriciteit- houden wekelijks de energiemarkt in de gaten en zorgen steeds ruim op tijd voor nieuwe contracten voor 1, 2 of 3 jaar. Zo hoeven duizenden deelnemende bedrijven zich hier niet mee bezig te houden. 
Heeft u een grootzakelijke meter van Fudura? Dan kunt u in vrijwel alle gevallen boetevrij per 1 januari overstappen naar het collectieve metercontract van Fudura! 

Wilt u weten welke tarieven het collectief op dit moment kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met onze eigen contactpersoon Geert Douw (g.douw@pmenergie.nl of 085 – 2100 578).

Onderstaand nog even een paar voorbeelden. 

Voor de volgende ondernemers hebben we recent tarieven van afgelopen jaar vergeleken met de collectieve tarieven van afgelopen jaar:

(foto: PM Energie)