Algemene ledenvergadering bij Prysmian | Draka

donderdag 24 november 2022

Voor onze ALV op 17 november waren we te gast in het Experience Center Connect van OE-lid Prysmian | Draka. In dit prachtige, multifunctionele centrum kunnen relaties zich laten informeren en inspireren omtrent de innovatieve wereld van Draka kabels. Na een indrukwekkende presentatie over het bedrijf door plantmanager Mohammed Boughaleb volgde het gedeelte door Ondernemend Emmen.

Bij de presentatie van de begroting voor 2023 kondigde penningmeester Roy Posthuma alvast aan dat we vanwege de stijgende prijzen een contributieverhoging zullen moeten voorstellen tijdens de ALV in mei 2023. Herman G. Idema praatte iedereen bij over de projecten en activiteiten van Ondernemend Emmen in 2023, en daarna was het tijd voor het programma ‘Mooi Verknooid’.

Ondernemers Harold Scholing van TSH Vakopleidingen en Ciska van Huizen van Fuhler Loon- en Verhuurbedrijf vertelden eerlijk over gemaakte fouten en de lessen die ze daaruit hebben getrokken. Johannes Postema van Ik Ben Drents Ondernemer praatte het programma aan elkaar met nuttige en vermakelijke informatie over het maken van fouten, onbedoelde uitkomsten en innovatie.

Na een verkwikkende kop soep met een broodje nam Mohammed Boughaleb ons mee voor een uitgebreide rondleiding door de fabriek waarmee de avond werd afgesloten.

(foto: Hansman Fotografeert)