Al meer dan honderd ondernemers hebben zich aangemeld

donderdag 18 maart 2021

Het traditionele Ondernemersevent Emmen, jaargang 2021 op 24 maart, belooft een heel bijzondere aflevering te worden. Inmiddels hebben zich al meer dan honderd ondernemers gemeld voor de bijeenkomst. Het event is dit jaar helemaal online, maar toch ook weer niet. Er is bijvoorbeeld live muziek. Alles wordt uit de kast gehaald om de digitaal aanwezigen een mooie online ontmoeting te garanderen. Met naast het scherm een borrelbox en op het scherm, naast enkele speeches, live muziek van niemand minder dan de Emmense topartiest Bouke en de band Justuzzz. De online quiz in het programma is gemaakt door studenten van NHL-Stenden.

Behalve artiesten zijn er ook sprekers. Burgemeester Eric van Oosterhout staat op het programma en ook de wethouder Economische Zaken, Guido Rink komt met een kort verhaal. Voorzitter Jelle Dokter doet de aftrap namens Ondernemend Emmen. Virtueel gastheer Eric Blaauwe van Sligro doet zijn ondernemersverhaal. De verbindende schakel is Herman Gijlers, bestuurslid van Ondernemend Emmen.

Het Ondernemersevent Emmen 2021 wordt georganiseerd door Ondernemend Emmen, Sligro Emmen en NHL Stenden. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen, Dorgelo Audio Service, Alfa Accountants en Adviseurs, Drenthe College, Multicopy Emmen, Restaurant Stones, Rietplas Inkoopadvies, Van Liere Media, Viking Entertainment Group en Webba.