XpressionLabs

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Peter Koops
Adres Nijbracht 134
Postcode 7821 CE
Plaats Emmen
Branches ICT (7)

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

“XpressionLabs ondersteunt bedrijven bij het beheren en creëren van communicatiemiddelen. We zijn geen vormgevers, maar IT-ers. Zodra de creatievelingen strategie en vormgeving bedacht hebben, gaan wij aan de slag. We zorgen dat beelden gestructureerd opgeslagen en ontsloten kunnen worden. Van alle soorten documenten maken we templates, waarmee eindgebruikers zonder grafische kennis zelf professionele communicatiemiddelen kunnen maken. Deze middelen kunnen als order geplaatst worden bij print/druk-bedrijven, maar ook worden geplaatst op online media.

We doen dit al meer dan 12 jaar. Meer dan 3500 organisaties gebruiken onze software om hun merk te beheersen. Kijk maar om je heen en je ziet wat we doen: alle posters en schapkaarten in de helft van de Nederlande supermarkten wordt door onze software XpressionManager gegenereerd. In meer dan 80% van de hoger-onderwijs instellingen worden de print-voorzieningen door XpressionManager aangestuurd. En bij honderden zorginstellingen wordt het overgrote deel van de communicatie opgemaakt door software uit Emmen.

 

We zijn stille harde werkers. In onze niche zijn we groot en succesvol, alleen in Emmen kent ‘niemand’ ons. Toch komen we graag in contact met Emmense ondernemers. Omdat we denken dat we met onze pragmatische houding en brede IT-kennis die net wat verder gaat dan standaard, ook hier in de regio ingezet kunnen worden om riante IT ambities waar te maken of complexe IT problemen op te lossen. Bied jij ons die uitdaging aan? We komen graag een keer geheel vrijblijvend koffie drinken”

Diensten ICT (6)