Speer Reclame en Communicatie

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Marcel Nijveldt
Adres Marco Polostraat 6
Postcode 7825 VM
Plaats Emmen
Website www.speer.nl
Branches Reclame (3)

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Speer is een full servicebureau, maar dat betekent niet dat u ook alles wat we aanbieden moet afnemen. Wanneer u uw nieuwe huisstijl vertaald wilt zien in bedrukte bedrijfskleding, autobelettering of een gevelbord dan beschikt Speer over de ervaring en het vakmanschap om dat tot in de puntjes uit te voeren. We weten welke technieken we kunnen inzetten om uw boodschap het beste tot zijn recht te laten komen, en we geven u daar een duidelijk advies over. En we beschikken over de mensen en de apparatuur om dat advies te vertalen in producties en projecten die de aandacht trekken. Zonder dat we daar een hele serie externe specialisten voor hoeven in te zetten:
Speer doet bijna alles in eigen beheer, zodat u niet te maken krijgt met de opslagen en marges van allerlei externe toeleveranciers. Dat betekent niet alleen duidelijkheid over de kosten, maar ook een flink stuk lagere kosten. 

Behalve allround reclamebureau is Speer ook ideeënfabriek, met ervaring op het hele terrein van marketing en communicatie. Die knowhow staat ter beschikking van al onze klanten en wie dat wil kan er zijn voordeel mee doen. Uiteraard kan Speer de communicatie rond de opening van een nieuw filiaal verzorgen – maar voor hetzelfde geld komen we met een paar suggesties waardoor ook de andere vestigingen meeprofiteren van dat evenement. En op dezelfde manier kunnen we ervoor zorgen dat uw postercampagne om nieuwe medewerkers te werven uitgroeit tot een media-event, dat ook uw klanten en relaties met belangstelling gadeslaan.