Sommer Schilderwerken B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Jeroen Hengeveld
Adres Vasco da Gamastraat 30
Postcode 7825 VJ
Plaats Emmen
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 65 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn we reuze trots op.

Eigenlijk hoeven we niet te vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we al 65 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed. 65 jaar actief in onderhoud aan (monumentale) panden, appartementen en gebouwen, kantoren en fabrieken. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in de particuliere en zakelijke sfeer. Bij woningbouwverenigingen, aannemers, de overheid, verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters. 

Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet meer onze voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is onze voornaamste drijfveer. Niet alleen het traditionele glas- en schilderwerk maar ook grootschalige renovatieprojecten worden door Sommer Schilderwerken onder handen genomen. Projecten waarbij daken en gevels gerenoveerd en geïsoleerd worden en waar meterkasten en ketels worden vervangen. Sinds 2012 zijn wij gecertificeerd volgens het VGO-keurmerk. Daarmee onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven. 

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen. 

 

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wie een opdracht aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan: Sommer Schilderwerken ……………….. voor zorgeloos onderhoud!