SCE-People en SCE-Academy

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Marlon Eerens
Adres Phileas Foggstraat 52
Postcode 7825 AL
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Bij SCE-People maken we werk van werk. We zetten ons dagelijks in om werkzoekenden aan hun ideale baan te helpen. Cyane en Marchel kennen de markt en hebben een uitgebreid netwerk van potentiële werkgevers in diverse branches(o.a. Transport, Techniek, Veiligheid, Olie, Gas &(Petro)Chemie,). Het is onze uitdaging om de perfecte match te maken tussen werkzoekenden en uitstaande vacatures. Onze persoonlijke en betrokken werkwijze met oog voor de wensen en mogelijkheden van beide partijen staat er garant voor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Ook nadat de succesvolle match is gemaakt ontzorgt SCE-People het vervolgtraject volledig. Wij zien erop toe dat alles tot in de puntjes geregeld is en blijven het aanspreekpunt waar altijd op terug kan worden gevallen.

Naast deze kernactiviteiten investeren wij jaarlijks veel tijd en energie in het opleiden van onze (toekomstige) medewerkers. We beschikken hiervoor over ons eigen opleidingscentrum, SCE-Academy(Safety Centre Europe) waar Lisa en Norbert het eerste aanspreekpunt zijn. De deskundige en gedreven instructeurs van SCE-Academy zorgen ervoor dat onze medewerkers een scholing op maat krijgen zodat hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot worden. Zo bouwen we samen met onze mensen aan een toekomst waar iedereen van profiteert!

 

Cyane Klompmaker

cyane@sce-people.nl

+31(0)6 15 09 74 17

 

Marchel Daamen

marchel@sce-people.nl

+31(0)6 25 45 57 63

 

 

SCE-Academy (Safety Centre Europe) is dé opleider op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid. Lisa en Norbert kennen elke door SCE gegeven opleiding en de daarbij behorende certificeringen en begeleiden daardoor elke aanvraag naar een goed eindresultaat waarbij de cursist direct zijn of haar veiligheidspas mee naar huis krijgt!  Wij bieden een breed assortiment aan veiligheidsopleidingen o.a. VCA, BHV, Heftruck(ook met code 95), Hoogwerker(SOG en IPAF) en Nogepa 0.8 H2S of 1.9 Banksman die onder begeleiding staan van onze gedreven en deskundige instructeurs. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt vanuit de bedrijfssituatie van de cursisten. Aan het begin van de herhalingslessen inventariseren wij de bijscholingsbehoefte van de cursisten, zo kunnen wij maatwerk leveren. Uw veiligheids- en/of calamiteitenplan is voor ons het uitgangspunt van de herhalingslessen.

 

Gezamenlijk staan wij klaar voor onze klanten en relaties waarbij persoonlijk contact ons speerpunt is. Hierdoor staan we dicht bij onze cursisten en klanten. Buiten onze kernactiviteiten investeren wij jaarlijks veel tijd en energie in het opleiden van nieuwe kandidaten voor SCE-People. Onze aanpak laat zich omschrijven als flexibel, grondig, persoonlijk en betrokken. 

 

Ons deskundig en gedreven team zorgt ervoor dat medewerkers / cursisten een scholing op maat krijgen zodat hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot worden. Zo bouwen we samen met SCE-People aan een toekomst waar iedereen van profiteert!

Lisa Gruis

info@sce-academy.nl

+31(0)591 65 97 97

 

Norbert Sulmann

norbert@sce-academy.nl

+31(0)591 65 97 97