Ruber Acia Subsidieadvies

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Bert Zigterman
Adres Boslaan 3
Postcode 7811 GJ
Plaats Emmen
Ruber Acia Subsidieadvies

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Ruber Acia Subsidieadvies B.V.

Wij zijn een no-nonsens full service subsidiekantoor. Ons team bestaat uit zes professionals met elk een eigen specialisatie. We werken vanuit onze kantoren in Emmen en Roden dagelijks aan het ondersteunen van bedrijven die in Noord-Nederland zijn gevestigd.

Toegevoegde waarde

Onze kracht ligt in het verzorgen van een volledige subsidieaanvraag om de kans van slagen te vergroten. Het verschil tussen toekenning of afwijzing van een subsidie zit hem namelijk niet alleen in de kwaliteit van het project, maar voor een belangrijk deel ook in de kwaliteit van de aanvraag. Een project moet immers perfect aansluiten bij de doelstelling van de subsidieregeling.

Wij begeleiden het volledige subsidieverwervingsproces. Van het allereerste begin tot en met de vaststelling en de verantwoording van de subsidie.

Kantoor Emmen

We zijn graag bij u op locatie om alle kansrijke regelingen met u door te nemen. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op ons kantoor aan de Boslaan 3 in Emmen. Naast de koffie staat ook ons enthousiaste team altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ambities.