Rietplas Consultancy B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Erik Semmelink
Adres Waanderweg 64
Postcode 7812 HZ
Plaats Emmen
Website www.rietplas.nl

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Rietplas is een klein deskundig inkoopadviesbureau gevestigd in Emmen. We zijn gespecialiseerd in Advies, begeleiding en ondersteuning bij inkoopvraagstukken. Al sinds 2003 helpen wij organisaties bij het opsporen en realiseren van kostenbesparingen, structureren en verbeteren wij inkoopfuncties van organisaties. Daarnaast ontzorgen wij organisaties door het begeleiden en uitvoeren van hun (Europese) aanbestedingstrajecten en nemen wij het contractbeheer over. Verder kunnen we op interim basis uw inkoop komen versterken.

De inkoopadviseurs van Rietplas zijn expert in het inrichten van facilitaire inkooptrajecten, waarin onze drie B’s optimaal met elkaar in evenwicht zijn: Beleving, Beheren van contractafspraken zonder daarbij het beschikbare Budget uit het oog te verliezen. Samen met u zoeken we daarbij steeds naar kansen om het inkoopproces effectiever en professioneler te laten verlopen. We komen daarbij op basis van onze kennis en ervaring soms tot verrassende oplossingen.

Het team van Rietplas beschikt over jarenlange ervaring in onderhandse en Europese aanbestedingen. We weten daarom als geen ander hoe een goed doordacht aanbestedingsdocument eruit moet zien. Naast advies over en begeleiding bij (Europese) aanbestedingstrajecten voor aanbestedende diensten, begeleiden wij bedrijven en organisaties bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingstrajecten.

Rietplas heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een inkoopadviesbureau waar opdrachtgevers en leveranciers vertrouwen in hebben. We komen onze afspraken na, doen wat we beloven en hechten waarde aan integer ondernemen. Onze jarenlange ervaring staat daarbij borg voor goede resultaten. Om te garanderen dat we succes hebben, kunnen we op basis van no cure, no pay werken!

Weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel of mail ons voor meer informatie.