Punt Ondernemers Advocatuur

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Han Venema
Adres Hoenderkamp 20A
Postcode 7812 VX
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Punt Ondernemers Advocatuur – Breed inzetbaar in de zakelijke dienstverlening.

‘Als ondernemer wil je volt geholpen worden. Zonder gezeur, zonder lange wachttijden, maar natuurlijk wel met een goed en adequaat advies. Wij zijn als ondernemersadvocaten gespecialiseerd in alle rechtsgebieden waar u als ondernemer mee te maken krijgt’.

Het geven van juridische ondersteuning en advies aan ondernemers doen we nuchter, direct en altijd vanuit het belang van onze opdrachtgever. We werken uitsluitend voor bedrijven, daardoor kunnen we ons snel inwerken in de problematiek van een bedrijf en op korte termijn de noodzakelijke adviezen geven of een zaak juridisch afwikkelen.

Documenten zoals contracten, leveringsvoorwaarden, orderbevestigingen, arbeidsovereenkomsten en andere documenten regelen de juridische positie van uw onderneming ten opzichte van klanten, medewerkers en leveranciers. Het zijn met name de formuleringen in die documenten waarover de meeste problemen ontstaan. Laat ons daarom controleren of ze juridisch waterdicht zijn.

We zijn niet het type advocaat dat eindeloos blijft praten en proberen. Als overleg niet het gewenste resultaat heeft, starten we net zo gemakkelijk een juridische procedure. Mits dat natuurlijk in het voordeel is van onze opdrachtgever.

Hebt u juridische hulp nodig bij een conflict, wilt u meer weten over onze zachte en harde aanpak, of wil u een afspraak maken voor een eerste – vrijblijvend- adviesgesprek?
Bel dan gratis 0800 – 22 55 555.