Peters Metaaltechniek

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Herman Peters
Adres Willem Schoutenstraat 10
Postcode 7825 VV
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Peters Metaaltechniek is een betrouwbare toeleverancier voor producten uit RVS, staal en aluminium. Ons modern machinepark stelt ons in staat om het totale pakket aan de bieden. Wij  zijn gespecialiseerd in de volgende bewerkingen.

Ponsen of ponsnibbelen van platen
Peters Metaaltechniek heeft de beschikking over een moderne CNC-Pons-Nibbelmachine. Deze machine is geschikt voor staal, RVS en aluminium. Door onze jarenlange ervaring met het werken met deze machine beheersen wij het ponsnibbelen tot in de perfectie. Doordat onze machine efficiënt wordt ingezet zijn wij in staat om in een hoog tempo tegen een zéér gunstige prijs te produceren.

Kanten/zetten van plaatwerk
Het kanten/zetten van plaatwerk is één van onze specialiteiten. Door de aanwezige vakkennis en de beschikking over een groot assortiment buiggereedschappen kunnen wij de meest uiteenlopende producten produceren. U kunt zowel aluminium, staal als RVS door ons laten kanten/zetten. Met onze geavanceerde machines kunnen we zowel serieproductie als enkele stuks voordelig verwerken.

Lassen: staal, RVS en aluminium
Peters Metaaltechniek is de specialist in het lassen van staal, roestvast staal en aluminium. Wij  hebben alle lasapparaten, lastechnieken en certificeringen in huis om voor u een uitstekend resultaat af te leveren. Of het nu gaat om het laten lassen van deksels, vaten, trappen, hekwerken, bordessen of frames: bij ons bent u aan het juiste adres.

Constructiewerk
Peters Metaaltechniek verzorgt constructiewerk uit staal, RVS of aluminium. Dit werk vraagt meestal om maatwerk. U kunt hierbij o.a. denken aan trappen, bordessen en constructies voor nieuwbouw en renovaties. Wij denken met u mee van begin tot eind en zorgen voor een passende en betrouwbare oplossing.