Meijerink Credit Management

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Henry Meijerink
Adres De Vos van Steenwijklaan 75
Postcode 7902 NP
Plaats Hoogeveen
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

We zorgen voor grip op je debiteuren!

Meijerink Credit Management is een partner voor debiteurenbeheer die bedrijven bij tijdelijke piekperiodes, structureel personeelstekort ondersteuning biedt of het totale klantcontact over kan nemen.

Ons expertise ligt in het ondersteunen van bedrijven met hun debiteurenbeheer en het optimaliseren van hun creditmanagementproces. De diensten zijn modulair af te nemen, waardoor we snel en flexibel inzetbaar zijn. Dit stelt bedrijven in staat om op kosten te besparen en een optimaal debiteurenbeleid te voeren.

Het van debiteurenbeheer uitbesteden is ontstaan als alternatief voor het inhuren van flexibele capaciteit. De werkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten de organisatie uitgevoerd worden, op systemen en binnen de processen van de opdrachtgever of op onze eigen systemen.

Hier zijn enkele voorbeelden van specifieke ondersteuning:
• Seizoensinvloeden
• Piekbelasting
• Achterstandsportefeuilles
• Hoge volumes, en/of
• Specifieke kennis of vaardigheden nodig hebben, zoals kennis van vreemde talen, creditcontroller of leidinggevende kwaliteiten.

Met onze expertise in creditmanagement hebben we succesvolle resultaten behaald bij vooraanstaande nationale en internationale bedrijven. We hebben doeltreffende en geoptimaliseerde debiteurenprocessen geïmplementeerd, wat resulteerde in een verlaging van de DSO-ratio, verbeterde werkstromen, een gezonder cashflow positie en een maximalisatie van het werkkapitaal.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.