Marloes Levelink Gerechtsdeurwaarder en Incasso

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Levelink
Adres Westerbracht 14
Postcode 7821 CH
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Ik heb een groot incasseringsvermogen!

Slecht betalende klanten kosten geld en tijd. En tijd is geld. U kunt uw tijd wel beter gebruiken. Toch? Ik neem graag uw incasso’s over en daarmee ook uw zorgen. Ik incasseer snel uw openstaande rekeningen. Uiteraard met respect voor uw klant. 

Ambtelijke dienstverlening.

Als gerechtsdeurwaarder ben ik bevoegd om dagvaardingen en exploten (o.a. het leggen van beslag) uit te brengen. Mijn persoonlijke en toch zakelijke benadering, met misschien wel de charme van een vrouw, werken mij hierin niet tegen. Integriteit staat hierbij logischerwijs voorop. Ik ben betrouwbaar, heb altijd oog voor de klant en ook voor de relaties die u in de jaren heeft opgebouwd.

Gerechtsdeurwaarder. 

Blijft uw klant om welke reden dan ook slecht of zelfs niet betalen? Weet dan dat ik ook gerechtsdeurwaarder ben. Met mijn jarenlange ervaring ondersteun ik graag bij een gerechtelijke procedure en kunt u volledig op mij rekenen.Van begin tot eind! 

Maatwerk advocaat.

Heldere en duidelijke communicatie. Daar sta en ga ik voor. Mijn streven is dat stukken binnen een week na ontvangst worden betekend. Dat kan alleen door korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk overleg tussen de advocaat en gerechtsdeurwaarder. Maatwerk in overleg is goed mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard ben ik lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG)