Manter International B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon H.H. Wehkamp
Adres Phileas Foggstraat 66
Postcode 7825 AL
Plaats Emmen
Website www.manter.com
Manter International B.V.

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Manter International BV ontwikkelt en fabriceert weeg- en verpakkingsmachines voor verse aardappelen, groentes en fruit soorten. Daarnaast biedt Manter op aanvraag maatoplossingen voor uw weeg en/of verpakkingsprobleem. Zo zijn de machines ook toe te passen op verwerkte producten zoals diepgevroren vis, vlees of bijvoorbeeld diervoeders.

De machines van Manter worden ontwikkeld en geassembleerd op één locatie, resulterend in een complete, kwalitatieve collectie machines die perfect op elkaar aansluiten en efficiënt samenwerken. Kwaliteit betekent bij Manter exact, betrouwbaar en duurzaam, waardoor onderhoudskosten laag blijven.

Manter streeft naar constante innovatie in techniek, ook op digitaal gebied. Sinds 2012 gaan de machines online en groeien mee met het digitale tijdperk. Met Manter Gateway wordt onderhoud en updates van de machines op afstand mogelijk en kan de klant data van de machine downloaden, inzien en verwerken op eigen systeem.

De combinatie van ontwikkeling en assemblage op één locatie geeft mogelijkheden te over voor flexibele klantgerichte oplossingen; een goed startpunt voor sterke service. De waarde van Manter voor de klant zit dan ook, naast een kwalitatieve machine, in professioneel advies tijdens het aankoopproces en perfecte service tijdens de installatie en gehele levensduur van de machine. Deze service reikt wereldwijd door een uitgebreid netwerk van dealers.

Onder deze formule is Manter in de laatste 2 decennia uitgegroeid tot een gerespecteerd speler in de internationale markt; wilt u weten wat Manter voor uw onderneming kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.