IT Worx

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Ronald de Veen
Adres Waanderweg 190
Postcode 7812 HZ
Plaats Emmen
Social media
IT Worx

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Bij ons draait alles om verbinding
IT Worxx gelooft in de kracht van IT voor mensen én in mensen voor IT. Bij ons draait het niet alleen om betrouwbare techniek en dataverbindingen, maar ook om de echte verbinding tussen mensen. Als je kiest voor IT Worxx, kies je voor een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften, omdat we onze klanten persoonlijk kennen. We zijn voortduren bezig met de nieuwste ontwikkelingen en we komen altijd onze afspraken na.

Bij IT Worxx vindt je alles onder één dak, zodat je een duidelijk aanspreekpunt hebt voor al je ICT uitdagingen. Jouw organisatie is uniek en daarom bieden we meer dan alleen producten en diensten. Wij gaan verder. We verdiepen ons in jouw omgeving en worden één met jouw visie, doelen en behoeften. Jouw succes is ons succes, en we zetten alles op alles om jouw ambities waar te maken.

Als jouw betrouwbare ICT-partner staan we altijd paraat, ongeacht de situatie. Geen gedoe meer met ICT-partners die naar elkaar wijzen bij calamiteiten en verstoringen. Bij IT Worxx nemen we verantwoordelijkheid en zetten we onze expertise in om elke uitdaging aan te gaan en op te lossen. Onze passie voor technologie drijft ons voort om voorop te lopen in de nieuwste trends en ontwikkelingen. We zijn gedreven om de meest innovatieve oplossingen te bieden die jouw organisatie naar nieuwe hoogten tillen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze deskundigheid. Ons team van toegewijde professionals beschikt over een schat aan ervaring en kennis in uiteenlopende ICT-gebieden. Of het nu gaat om cloudoplossingen, netwerkbeheer, cybersecurity of digitalisering, wij hebben de expertise om jouw ICT-landschap te optimaliseren en te beveiligen.

Sinds 2023 zijn we onderdeel van Arrix ICT in Drachten. We versterken elkaar met onze gezamenlijk expertise en specialismen. Samen kunnen we onze ambities nog verder vormgeven.

IT Worxx
Waanderweg 190
7812 HZ Emmen
Tel. 0591 631 058
www.itworxx.nl