Indufinish B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Aron den Uijl
Adres W. Barentzstraat 5
Postcode 7825 VZ
Plaats Emmen
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Indufinish profileert zich als een gespecialiseerd toeleverancier voor oppervlaktebehandeling. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in deze industrie. Daarbij richten we ons op maar liefst vijf segmenten: poedercoaten, KTL, voorbehandeling thermisch zink, anodiseren en galvanotechniek. Die veelzijdigheid, gecombineerd met ons brede kennisniveau, maakt ons een unieke speler op de markt.

Indufinish onderscheidt zich door innovatieve engineering, een degelijke kwaliteit, een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. De engineering, sterkteberekening en uitvoering van tank- en leidingsystemen vindt plaats met behulp van 3D-modelling computersystemen. Indufinish hanteert daarbij de DVS-normering. Deze methodiek verzekert ons klanten van producten die volgens de laatste stand der techniek zijn ontwikkeld en geproduceerd.

Onze opdrachtgevers maken op verschillende manieren gebruik van onze expertise. Zo zijn we voor de ene klant alleen de toeleverancier van componenten, terwijl we voor de andere klant het ontwerp en de installatie van een complete turnkey-oplossing verzorgen. Daarnaast houden we ons ook bezig met reparatie, onderhoud en optimalisatie van bestaande installaties. Indufinish is ISO 9001, VCA en TÜV gecertificeerd.