I Beheer

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Johan van der Veer
Adres Hoenderkamp 20
Postcode 7812 VZ
Plaats Emmen
Website www.i-beheer.nl

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

I-Beheer ICT

I-Beheer adviseert, installeert en beheert al uw ICT-oplossingen. Onze diensten op het gebied van ICT beheer zijn net zo breed en divers als onze klanten. Zo werken wij voor klanten met een paar werkplekken tot wel honderd werkplekken. Onze klanten bevinden zich op zowel regionaal als landelijk niveau. Daarnaast beschikt een aantal over vestigingen in het buitenland. Voor al uw ICT beheer moet u dus bij I-Beheer zijn.

Het ICT beheer van I-Beheer gaat vele malen verder dan alleen het leveren van hardware. Wij beheren voor onze klanten op afstand hun werkplekken. Bovendien is onze servicedesk er voor alle voorkomende problemen. Dat doen we het hele jaar, 24×7!

De waarborging en continuïteit van IT-systemen is van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Daar draagt I-Beheer zorg voor.

Ook maakt I-Beheer gebruik van een aantal datacenters zoals bijvoorbeeld het eigen modulaire datacenter met een groeicapaciteit van 300 serverracks (12.000 servereenheden). ICT beheer krijgt een heel ander niveau door ons!

ICT Beheer

I-Beheer biedt een breed scala aan ICT diensten aan waaronder:

 

I-Beheer ICT