Houwen Bedrijfshuisvesting

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Herbert Houwen
Adres Ullevi 13
Postcode 7825 SC
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Houwen Bedrijfshuisvesting is een puur sang Noord-Nederlands Makelaarskantoor.

Wij zijn uitsluitend actief op de zakelijke vastgoedmarkt.

Het kantoor kenmerkt zich door een gezonde, commerciële en resultaatgerichte aanpak.

Stuwende kracht achter dit kantoor is Herbert Houwen RMT, NVM bedrijfsmakelaar en gecertificeerd bij de Stichting Vastgoed Cert. Hij heeft ca. 15 jaar ervaring in de zakelijke vastgoedwereld van Noord-Nederland.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Kamer BV (Bedrijfs Vastgoed).
Tevens zijn we lid van de Bedrijfs Huur Advies Commissie (een adviesorgaan van de Kamer van Koophandel Noord Nederland en diverse rechtbanken).

Graag zijn wij uw deskundige partner bij de vraagstukken: verkoop/aankoop/aanhuur/verhuur/taxaties en consultancy van vastgoed.

Daarnaast zijn wij graag uw adviseur op het gebied van WOZ taxaties en de zogenaamde minnelijke waarderingen. We hebben goede contacten en jarenlange ervaring met de afdeling Registratie en Successie van de Belastingdienst. 

Wij zijn gespecialiseerd in de het MKB segment. Voornamelijk op het gebied van Kantoren, Winkels, Horeca en Bedrijfshallen.

Wij hebben een goede reputatie op het gebied van Bedrijfstaxaties.  Door onze inschrijving bij het Vastgoed Cert. zijn wij bij alle handelsbanken een gewaardeerde en vakbekwame partner. Op basis van onze taxaties en uitgebreide rekenmodellen worden uw financieringsaanvragen zorgvuldig uitgewerkt.

Naast deskundigheid vinden we een goede band met u als klant, de belangrijkste voorwaarde om te komen tot een geslaagde deal.