Hotel ten Cate B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Niels ten Cate
Adres Noordbargerstraat 44
Postcode 7812 AB
Plaats Emmen
E-mailadres Sales@hoteltencate.nl
Social media
Branches Horeca (1)

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Hotel ten Cate is een kleurrijk 4-sterrenhotel aan de rand van het centrum van Emmen en nabij het Noordbargerbos. Vanuit het hotel wandelt u zo naar het gezellige winkelcentrum en Dierenpark Emmen. Het biedt een sfeervol restaurant met een serre, een brasserie met een prachtige binnentuin en meerdere (vergader)zalen, voorzien van daglicht en diverse faciliteiten.

 

Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in Restaurant13. Tevens kunt u er terecht voor een fijne lunch of gezellige borrel. Het restaurant heeft internationale gerechten met een regionale twist op het menu staan. Zowel een smakelijk plate als een uitgebreid 4-gangendiner zijn te reserveren. Vanuit de bar heeft u rechtstreeks toegang tot de prachtige binnentuin. Het hotel beschikt daarnaast over het TC Health Centre, een solarium, een fitnessruimte en gratis privéparkeergelegenheid.

 

Zowel de brasserie als de zalen zijn af te huren voor vergaderingen, feesten of partijen. Meer informatie treft u op de website, www.hoteltencate.nl