Hobo Hydrauliek B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Roy Boon
Adres Roald Amundsenstraat 25
Postcode 7825 AP
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Hobo Hydrauliek B.V. bestaat sinds het jaar 2000, onze kennis reikt echter een stuk verder. Ons bedrijf is gevestigd in Emmen en bestaat inmiddels 20 jaar we beschikken hier over een goed uitgeruste werkplaats met testbanken, een slangenafdeling en een groot magazijn. Tegenwoordig beschikken wij ook over een webshop die wij steeds verder uitbreiden.

Ons team van engineers kan voor u een systeem op maat ontwikkelen, schema’s maken, en aanpassingen aan uw bestaande systeem realiseren.

Voor storingen en onderhoudswerkzaamheden op locatie hebben we een aantal serviceauto’s beschikbaar. Onze monteurs zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Hobo hydrauliek kan sinds heden bij u ook een machineparkscan doen waardoor wij inzicht krijgen in uw machinepark voor het voorkomen van stilstanden en het verlagen van total cost of ownership. Wij geven u tevens advies over filtratie, smering en onderhoud. Hierna kunnen wij voor u een meerjarenplanning maken en krijgt u de verwachte kosten in beeld.

Een aantal sectoren waarin Hobo Hydrauliek werkzaam is:

Aardolie-industrie

Scheepvaart

Visserij

Landbouw

Bruggen en sluizen

Petrochemie

Grond-, weg en waterbouw

Voedingsindustrie

Voor onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze diensten pagina, neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.