Het Veld Advies

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon H.H.F Striper
Adres Bislett 3
Postcode 7825 SB
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Het Veld Advies is een adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in inkomen- en bedrijfsontwikkeling. Het Veld Advies staat onder leiding van de heer ing. H.H.F. Striper. Sinds 1992 is hij adviseur in de agrarische sector en heeft daarmee de nodige ervaring en expertise opgebouwd. Vanuit zijn huidige specialismen biedt hij zijn diensten aan.

 

Centraal staat de advisering van bedrijven in de agrarische sector en in de periferie ervan. Het ondersteunen van bedrijfsontwikkeling, het opstellen en uitvoeren van inkomensontwikkelingsplannen is het uitgangspunt.

 

Het Veld Advies laat het niet zitten bij een papieren advies. Het Veld Advies staat u zelfs bij in het uitvoeren en realiseren van het advies. Te denken valt in afzetbegeleiding van producten, begeleiding in aan- en verkooptransacties, loopbaanbegeleiding, estate-planning en enzovoorts.

 

Daarnaast beschikt Het Veld Advies over een groot netwerk van specialisten in de zakelijke dienstverlening met elk hun eigen vakgebied en deskundigheid. Waar nodig kunnen deze aanvullend worden ingezet.