Hemmen Aanneming Wegenbouw B.V. is een familiebedrijf met een geschiedenis van ruim 60 jaar. Met onze ca. 45 vaste medewerkers hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse disciplines binnen de infra branche. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Nederland, maar ook zijn regelmatig projecten buiten deze regio gerealiseerd. Hemmen realiseert projecten op het gebied van:

  1. Grondwerk
  2. Riolering
  3. Verhardingen
  4. Beheer en Onderhoud
  5. Sloop
  6. Ontwerp
  7. Gladheidbestrijding

Natuurlijk realiseert Hemmen ook projecten met een combinatie van deze disciplines.

Hemmen levert vakwerk

Door het hoge opleidingsniveau dat veelal in een combinatie van theorie en praktijk is gerealiseerd werkt Hemmen met professionele vakmensen. Door de overwegend langere dienstverbanden van onze medewerkers werken wij met een team dat betrouwbaar, ervaren en betrokken is bij de projecten die wij realiseren. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van werken voor een goede prijs.

Hemmen heeft de beschikking over een machinepark waarmee het grootste deel van haar werkzaamheden in eigen beheer wordt uitgevoerd. Hierdoor kan Hemmen onafhankelijk en kostenbesparend werken aan uw projecten. Tevens werkt Hemmen met haar machines volgens de laatste technieken op het gebied van arbo (machinaal straten) en natuurlijk volgens de geldende richtlijnen wat betreft CO2 uitstoot.

Hemmen leidt op

Om de kennis en kwaliteit van onze medewerkers te behalen en behouden biedt Hemmen haar mensen voortdurend de mogelijkheid aan om hun vaardigheden te onderhouden en te verbeteren. Door middel van opleidingen stromen ook regelmatig medewerkers in, zodat Hemmen een wezenlijke bijdrage levert aan de regionale en lokale werkgelegenheid.

Hemmen is persoonlijk

Door de korte lijnen in onze organisatie heeft u bij Hemmen vanaf begin tot eind van uw project te maken met dezelfde medewerkers. Hierdoor hoeft weinig informatieoverdracht plaats te vinden bij de overgang van de diverse stadia waarin uw project verkeert. Kortom: bij Hemmen heeft u tijdens alle stadia van uw project te maken met dezelfde contactpersonen. Dat is wel zo prettig!

Kwaliteit is toekomst

Al deze factoren maken dat Hemmen haar motto, KWALITEIT IS TOEKOMST, volledig waarmaakt in het ontwerp en de uitvoering van uw projecten. Een toekomst voor onze relaties door een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een toekomst voor Hemmen door de continuïteit van de onderneming.