Harwig B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Johan Troost
Adres Atlantis 3
Postcode 7821 AX
Plaats Emmen
Website www.harwig.nl
Harwig B.V.

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Harwig B.V. is met ruim 170 medewerkers inmiddels meer dan 100 jaar actief met ontwerpen, uitvoeren, onderhouden en beheren van technische installaties. Behalve voor het verzorgen van de complete multidisciplinaire installatie wordt Harwig regelmatig ingeschakeld in die gevallen waar specialistische kennis wordt vereist voor zaken als: brand-inbraak- en bliksembeveiligingstechniek, data- en telematicanetwerken, energiemanagement, klimaattechniek, legionellapreventie en industriële automatisering.

Vanuit de vestigingen Emmen, Almere en Groningen levert Harwig een bijdrage bij het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten voor overheid, instellingen en bedrijfsleven in de noordelijke helft van het land. Daarbij beschikt Harwig over een 24 uurs service-, onderhouds- en storingsdienst. 

Harwig is in het bezit van alle relevante certificaten en erkenningen. Bovendien wordt voortdurend aandacht besteed aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van organisatie en medewerkers. De door Harwig gerealiseerde installaties kenmerken zich door een zeer hoge mate van bedrijfszekerheid en toepassing van de meest moderne technieken.