Greenheart – Premiums

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Frans Weisscher
Adres Phileas Foggstraat 34
Postcode 7825 AK
Plaats Emmen
Branches Food (6)

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

In 1997 gestart met Greenheart-Premiums met als doelstelling: 
De verkoop van hoogwaardig & betaalbare voedingsproducten zonder enige chemische toevoeging voor Hond & Kat!
Dit karaker is de basis van Greenheart en wordt steeds meer gewaardeerd! Mede hierdoor is de verkrijgbaarheid van de Greenheart producten sterk verbeterd, waardoor zowel in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Hongarije enthousiaste importeurs achter deze Greenheart ideeën staan! Tevens bestaat er een concept voor de eerste Greenheart Store in Duitsland!

Greenheart-Premiums “Close to nature”is meer dan alleen voeding, Greenheart is een idee, een lifestyle.

De Greenheart producten.
De geregistreerde merknaam Greenheart-Premiums “Close to nature” vertegenwoordigt momenteel circa  28 verschillende voedingen en snacks. 
Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen zonder chemische toevoegingen zoals Kleur, Geur Smaakstoffen en Anioxidanten. Als Antioxidant wordt bijvoorbeeld Vitamine E, C en bijv. rozemarijnextract toegepast.

De merknaam Greenheart-Premiums close to nature vertegenwoordigt een hoge kwaliteit honden & katten voermerk ontwikkelt vanuit een groen hart, wat inhoudt dat er geen kunstmatige (chemische/synthetische) toevoegingen zoals anti-oxidanten, geur, kleur en smaakstoffen worden gebruikt. Cose to nature:De voeding die zo natuurlijk mogelijk is. De hoge kwaliteit van de GREENHEART-PREMIUMS close to nature honden & katten voeding wordt bepaald door de hoge en constante kwaliteit van de grondstoffen. De kwaliteitsfabriek waar ik mijn GREENHEART-PREMIUMS producten laat produceren stelt zeer hoge eisen aan de grondstoffen en is zorgvuldig in de keuze daarvan.
Tevens worden er alleen natuurlijke voedingsstoffen gebruikt van een hoogwaardige en constante kwaliteit nimmer worden er concessies gedaan omtrent de hoge kwaliteitseis! Kwaliteitscontrole en kwaliteitsbeheersing zijn de belangrijkste aspecten bij het samenstellen van mijn recepten. Een team van deskundigen op het gebied van voeding zorgen voor een optimale garantie van de kwaliteit van de voeding.