Eko Tours

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Ruud Haak
Adres Valtherweg 36-208
Postcode 7875 TB
Plaats Exloo
E-mailadres info@eko-tours.nl
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Activiteiten
Een bijzonder ‘groen’ avontuur: samen met familie, vrienden of collega’s op excursie. Geniet van het mooie Drentse landschap en rij zelf in één van onze 100% elektrische terreinwagens.

Eko-Tours is een nieuwe activiteit; een unieke belevenis voor jong en oud! Ga met de gids mee op ontdekkingsreis en bezoek op de excursie de vele bezienswaardigheden én beleef de prachtige natuur en mooiste plekjes van de Hondsrug – een uniek Unesco Geopark in Drenthe.
Eko-Tours organiseert avontuurlijke excursies met verschillende thema’s en routes waarbij je zélf mag rijden in de 100% elektrische Eko-Explorer©. Deze Nederlandse elektrische terreinwagen is de enige auto die van Staatsbosbeheer in deze bossen mag rijden.

We organiseren meerdere keren per week interessante en bijzondere excursies met ‘open inschrijving’. Afhankelijk van het seizoen zijn er ook speciale thema-tours. Op onze kalender op de website vind je meer informatie.

Voor teams/groepen en bedrijven zijn er tevens verschillende mogelijkheden voor speciale excursies en combinaties met andere activiteiten. Vanaf 10 deelnemers zijn er exclusieve excursies mogelijk.

Eko-Tours – beleef het groene avontuur