De Jong en Laan Accountants

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Henk-Jan Timmerman
Adres Hoenderkamp 12
Postcode 7812 VZ
Plaats Emmen
E-mailadres marcom@jonglaan.nl
Website www.jonglaan.nl
Social media
De Jong en Laan Accountants

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Wij zijn de Jong & Laan en we kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Samen gaan!
Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef.

Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een eenduidig doel voor ogen. Samen gaan! Jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Diensten & specialisten
Natuurlijk kan je bij onze medewerkers terecht voor (strategische) vraagstukken op verschillende gebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we jouw vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en data gedreven werkwijze. Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen!

Zo maken we bedrijfsstromen inzichtelijk en zetten dit om naar concrete, digitale stuurinformatie. Op die manier creëren we met elkaar een totaalbeeld van het functioneren van jouw organisatie. Samen kijken we naar (internationale) kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken en benutten waar nodig kennis vanuit onze netwerken en/of onze partnerschappen.

Samen vooruit
Samen gaan we voor hetzelfde doel: optimale prestaties van jouw organisatie op de langere termijn en daarbij jouw mkb-bedrijf laten groeien. Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: jouw organisatie klaar voor de toekomst. Daarbij kijken we ook kritisch naar maatschappelijk ondernemerschap en duurzaamheidsambities, want ook dat is een verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen.

Vestigingen
Met onze vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland zijn we altijd dichtbij. Als mens én als specialist. Vind een vestiging bij jou in de buurt of neem direct contact met ons op.

www.jonglaan.nl