Century CAS Schadeherstel Emmen B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Sander Spoelman
Adres Jacob le Mairestraat 275
Postcode 7825 XG
Plaats Emmen
E-mailadres cas-gea@casauto.nl
Website www.casauto.nl
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Met de nieuwbouw aan de Rondweg en de overname van het personeel van Sanders Autoschade zijn we in augustus 2012 gestart met onze vestiging in Emmen. Per 1 januari 2014 hebben we vervolgens ook GEA Autoschade over mogen nemen en zijn we verder gegaan onder de naam CAS – GEA Autoschade.

 

CAS (Coevorder Auto Service) is opgericht in 1973 en sindsdien leveren wij, als volwaardig grossier, automaterialen en werkplaatsbenodigdheden aan de regionale garagebedrijven. Tevens herstellen we alle voorkomende autoschades volgens de modernste technieken tegen zeer concurrerende prijzen.

 

Schadeherstel doen we in beide vestigingen voor klanten van alle verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen, garagebedrijven en diverse leasemaatschappijen. Tevens zijn we gespecialiseerd in ruitherstel en vervanging. Daarnaast lenen onze spuitcabines zich uitstekend voor het kleine en middelgrote industriële spuitwerk en hier wordt dan ook steeds meer gebruik van gemaakt door plaatselijke ondernemers welke “iets” hebben te spuiten. U moet dan denken aan keukens, deuren, radiatoren, aluminium profielen etc.

 

CAS staat bekend om kwaliteit en degelijkheid. Niet voor niets is onze slogan: “Uw betrouwbare keuze”. Dit ziet u staan op onze panden en dit maken wij dagelijks waar. Hier zijn we dan ook erg trots op en zien dit terug in een grote klantentrouw en zeer goede “beoordelingen” bij de diverse verzekeringsmaatschappijen.